Kush jemi ne

Mirë se vini në Pet Reader! Ne jemi një faqe e krijuar nga adhurues të kafshëve, entuziastë dhe profesionistë të kafshëve shtëpiake që ndajnë ekspertizën dhe njohuritë për kafshët shtëpiake. Biblioteka jonë e artikujve mbulon një sërë temash dhe kafshë shtëpiake, nga macet dhe qentë, te peshku betta dhe derrat me bark tenxhere.

Pet Reader ka të bëjë me kujdesin për kafshët tuaja shtëpiake dhe mbajtjen e tyre të sigurt dhe të lumtur. Faqja është sjellë tek ju nga një ekip shkrimtarësh të pasionuar për kafshë shtëpiake.

Të gjithë shkrimtarët tanë u zgjodhën me kujdes për përvojën e tyre të gjerë në fushat e tyre lëndore.

Në Pet Reader, ne krenohemi shumë për cilësinë e përmbajtjes sonë. Shkrimtarët tanë krijojnë përmbajtje origjinale, të saktë dhe tërheqëse. Nëse hasni ndonjëherë në një artikull që mendoni se duhet përmirësuar, ju lutemi kontaktoni me email [email mbrojtur]

Qëllimet tona

Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë informacione të studiuara mirë, të kontrolluara me fakte, në mënyrë që të mund ta mbani kafshën tuaj të lumtur dhe të shëndetshme.

Ne ofrojmë gjithashtu përmbajtje argëtuese, qoftë argëtuese apo emocionale, për kafshët shtëpiake. Kështu, ne krijojmë përmbajtje të ndryshme: histori kafshësh, shpëtime, anekdota të pazakonta… për të argëtuar, surprizuar ose emocionuar adhuruesit e kafshëve dhe për të zgjuar emocione të vërteta.

Në Pet Reader, ne përpiqemi të:

  • Ndihmoni ju dhe kafshët rreth jush të jetoni jetën tuaj më të mirë
  • Ju ofroni informacionin më të përditësuar për kafshët shtëpiake të mbështetur nga kërkime dhe shkenca reale
  • Përgjigjuni pyetjeve tuaja në lidhje me pajisjet për kafshët shtëpiake, ushqimin, sigurinë, sjelljen dhe çdo gjë tjetër që lidhet me kafshët shtëpiake
  • Ju ndihmojë të zgjidhni problemet e kafshëve tuaja.

Shkruaj për ne

Nëse jeni një adhurues i kafshëve shtëpiake, ndani njohuritë tuaja me botën dhe shkruani artikullin tuaj! Pet Reader është një vend për të zbuluar dhe krijuar faqe origjinale, të thelluara, të dobishme dhe të pasura me media për tema që ju jeni të apasionuar.

Na dërgoni email në [email mbrojtur] me temën: "Të shkruarit për lexuesin e kafshëve shtëpiake"