Përditësimi i fundit: Dhjetor 72021

kjo Politika e Privatësisë përshkruan politikat dhe procedurat që përdor petreader.net ("ne", "tona" ose "ne") në lidhje me mbledhjen, përdorimin dhe zbulimin e çdo informacioni që na jepni kur përdorni petreader.net ("faqen e internetit") dhe shërbimet, veçoritë, përmbajtjet ose aplikacionet që ne ofrojmë (së bashku me faqen e internetit, "Shërbimi"). Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që privatësia juaj të mbrohet. Kur ju kërkojmë të jepni informacione të caktuara kur përdorni faqen e internetit, mund të jeni të sigurt se ai do të përdoret vetëm në përputhje me këtë politikë të privatësisë. Duke përdorur këtë faqe interneti, ju pranoni këtë politikë të privatësisë.

1. Çfarë informacioni personal mbledhim dhe pse i mbledhim?

1.1. Informacioni që na jepni:
Kur regjistroheni për një llogari në faqen tonë, ne kërkojmë adresën tuaj të emailit në mënyrë që të mund të kontrollojmë nëse keni tashmë një llogari, nëse nuk e keni, ju kërkojmë të jepni:
Adresa e postës elektronike (e-mail) , kështu që ne mund t'ju njoftojmë për statusin e llogarisë tuaj dhe aktivitetin në faqe.
Fjalëkalimin – oh, mos u shqetëso, nuk e shohim, ndaj mos ngurroni të përdorni emrin e dashurisë tuaj (përderisa është të paktën 8 simbole dhe ka një numër në të:) ). Ju gjithmonë mund ta rivendosni atë gjithashtu, në rast se nuk funksionon.
Emri i plotë - Mund të shtrihesh këtu, askush nuk do ta dijë. Ne e përdorim këtë si emrin tuaj të stilolapsit kur komentoni ose postoni artikuj. Mund ta ndryshoni pasi popullariteti të bëhet shumë i rëndë ose në çdo kohë tjetër, ne jemi të qetë.
Ne gjithashtu do t'ju pyesim nëse dëshironi të merrni buletinin tonë të mrekullueshëm, pa presion, dhe më pas do t'ju dërgojmë një email aktivizimi - vetëm për t'u siguruar që jeni një person i vërtetë ose të paktën një robot shumë i zgjuar.
Ah, e vërtetë, pothuajse e harrova, nëse zgjodhët të përdorni hyrjen tuaj në Facebook për të krijuar një llogari me ne, ju i jepni Facebook-ut lejen të ndajë me ne emailin e lidhur dhe emrin e profilit tuaj, lajm i mirë megjithatë, kjo do të thotë gjithashtu se nuk kemi nevojë për t'ju verifikuar për humanizëm, kështu që nuk ka email konfirmimi - woohoo!

1.2. Informacioni që marrim nga pajisja juaj:
Për t'u siguruar që faqja funksionon në mënyrën më të mirë - funksionon siç duhet, është informuese, e përditësuar dhe e përshtatur vetëm për ju - kur e vizitoni, ne mbledhim informacion nga pajisja juaj. Kjo mund të përfshijë:
Informacioni i pajisjes – ne duam të dimë nëse duhet të shihni një version desktop ose celular të faqes, cili dyqan aplikacionesh mund t'ju nevojitet dhe të tilla.
Të dhënat e rrjetit – të tilla si IP, na ndihmon të diagnostikojmë problemet me serverët tanë, të administrojmë faqet tona dhe gjithashtu na ndihmon të sigurohemi që seksioni ynë i komenteve është pa urrejtje.
biskota – lloji pa kalori. Më poshtë ka informacione më të detajuara rreth tyre, por me pak fjalë, ata na bëjnë të ditur se si e përdorni faqen tonë dhe e optimizoni atë për një përvojë më të mirë të përdoruesit.

1.3. Ndani funksionet:
Kur ndani artikujt tanë me miqtë, ju e bëni këtë duke përdorur miniaplikacionet sociale dhe sipas këtyre politikave të rrjeteve sociale.

2. Si përdoret informacioni?

2.1. Ne po mbështetemi në disa baza të veçanta për të përpunuar informacionin tuaj siç kërkohet nga ligji. Për t'ju ofruar shërbimin tonë, ne përpunojmë disa të dhëna me Interesi i ligjshëm në mend:
2.1.1. Kur qëllimi është të dorëzohet shërbim:
— Komunikoni me ju përmes emailit sipas preferencave tuaja të Njoftimit,
— Kontaktoni me ju dhe mbani shënime për të ofruar shërbimin dhe mbështetjen ndaj klientit,
— Sigurohuni që të mos ketë mashtrime me votimin, sondazhet dhe garat që organizojmë,
— Kur përdorim cookie për të kujtuar preferencat tuaja,
— Kur ne përpiqemi të zbulojmë dhe mbrohemi kundër aktivitetit mashtrues, abuziv dhe të paligjshëm në sit.
2.1.2. Kur qëllimi është që masë   analizoni trafikun:
— Ne përdorim Google Analytics, një shërbim analitik në internet i ofruar nga Google, Inc., për të mbledhur informacione se si përdoruesit e përdorin faqen tonë. Ne përdorim informacionin për të përpiluar raporte dhe për të na ndihmuar të përmirësojmë faqen. Cookies mbledhin informacion, duke përfshirë numrin e vizitorëve në faqen e internetit, nga ku vizitorët kanë ardhur në faqen e internetit dhe faqet që ata vizituan. Mund të lexoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe se si Google i ruan ato këtu,
— Ne përdorim etiketat ScorecardResearch për qëllime të kërkimit të tregut për të numëruar përdoruesit që kanë vizituar dhe parë një faqe ose pjesë të ndryshme të një faqeje për të përmirësuar përvojën në faqen tonë. Mund të mësoni më shumë rreth ScorecardResearch, duke përfshirë mënyrën se si të hiqni dorë nga e drejta këtu.

2.2. Për më tepër, ne ju kërkojmë pëlqim për të përpunuar të dhënat që na duhen:
2.2.1. Kur qëllimi është përvojë më të mirë reklamimi. Ne dëshirojmë që reklamat në faqet tona të jenë të përshtatshme dhe të përshtatura për interesat tuaja, askujt nuk i pëlqen t'i shohë ato reklama të vitaminave të rritjes së flokëve, kur QARTËSISË nuk jeni të guximshme (nuk jeni, mos u shqetësoni... e kam fjalën).
— Cookies dhe teknologji të ngjashme na ndihmojnë të dimë se çfarë interesash mund të keni,
— Shërbimet e vendndodhjes ndihmojnë për t'ju shfaqur vetëm reklama përkatëse, që përputhen me vendndodhjen ose gjuhën tuaj,
— Partnerët tanë mund të përdorin të dhënat që kanë për ju, të mbledhura sipas politikave të tyre për t'ju treguar se çfarë ata besojnë se do të ishte e rëndësishme.

3. Si mund të ndahet informacioni?

Ne përpiqemi të sigurojmë, duke përdorur mekanizma teknologjikë dhe kontraktualë, që të dhënat tuaja të mbrohen dhe të përdoren vetëm sipas kësaj politike. Ne duhet të ndajmë të dhëna të caktuara me partnerët tanë të besuar:
– Kur menaxhojmë buletinet, ne përdorim MailChimp për të na ndihmuar ta bëjmë atë. Ju gjithmonë mund të çregjistroheni përmes funksionit të çregjistrimit në buletinin e lajmeve,
– Kur optimizojmë faqen tonë dhe inovojmë, mund të përdorim partnerë që ofrojnë shërbime dhe funksione që na duhen, si Google dhe të tjerë,
– Kur shpërndajmë reklama nëpërmjet shitësve dhe shitësve të palëve të treta. Kjo ju ndihmon të merrni reklama më të mira.
– Kur do të na duhej për qëllime ligjore dhe sipas ligjit.

4. Si mund të transferohen të dhënat?

Të dhënat që përpunojmë për individët në BE/ZEE mund të transferohen nga BE/ZEE përmes mekanizmave të ndryshëm të pajtueshmërisë, duke përfshirë marrëveshjet e përpunimit të të dhënave që kemi me partnerët tanë. Duke përdorur shërbimet tona, ju pranoni që ne t'ua transferojmë informacionin tuaj partnerëve tanë jashtë BE-së/ZEE-së. Çdo organizatë që ka akses në informacionin tuaj gjatë ofrimit të shërbimeve në emrin tonë do të qeveriset nga kufizime kontraktuale për t'u siguruar që ata të mbrojnë informacionin tuaj dhe të jenë në përputhje me legjislacionin në fuqi për mbrojtjen e të dhënave.

5. Si e mbrojmë privatësinë e fëmijëve?

Shërbimet tona synojnë një audiencë të përgjithshme. Ne nuk synojmë, mbledhim, përdorim ose ndajmë me vetëdije informacione që mund të përdoren në mënyrë të arsyeshme për të identifikuar fëmijët nën moshën 16 vjeç pa pëlqimin paraprak të prindërve ose në përputhje me ligjin në fuqi. Duke përdorur shërbimin tonë, ju konfirmoni se jeni në moshë madhore ose keni një pëlqim të zbatueshëm.

6. Si mund t'i ushtroni të drejtat tuaja sipas GDPR?

6. 1. Nëse jeni një individ që shfleton nga BE/EEA, ku zbatohen Rregulloret e Përgjithshme për Mbrojtjen e të Dhënave, mund të ushtrosh të drejtat në lidhje me të dhënat tuaja duke na kontaktuar nëpërmjet detajeve të kontaktit në fund të faqes:
- Mund të kërkoni hyrje në një kopje falas të të dhënave tuaja,
— Mund të na kërkoni fshij të dhënat tuaja personale dhe ne do ta bëjmë këtë ku mundemi ligjërisht,
– Ju keni të drejtë ndreq të dhënat tuaja,
- Nëse dëshironi objekt tek ne duke përpunuar të dhënat tuaja sipas interesit legjitim.
— Edhe ti je i lirë anuloj miratimin tuaj duke përditësuar cilësimet tuaja.
– Ju keni të drejtë ankohem për ne me autoritetin tonë mbikëqyrës këtu.

6. 2. Kërkesat tuaja të përshkruara më sipër do të ekzekutohen brenda një afati kohor të kërkuar ligjërisht, 1 muaj, dhe ne do të kemi nevojë që ju të jepni një dëshmi të vlefshme identifikimi me secilën kërkesë.

7. Sa kohë i ruajmë të dhënat?

Ne i ruajmë të dhënat tuaja jo më gjatë se sa është e nevojshme në lidhje me qëllimin sipas të cilit janë mbledhur të dhëna të tilla. Kjo përcaktohet rast pas rasti dhe varet nga gjëra të tilla si natyra e të dhënave të ofruara, arsyeja pse u mblodhën, baza ligjore në të cilën mbështetemi për të përpunuar të dhënat dhe kërkesat tona përkatëse ligjore ose të ruajtjes së funksionimit. Për shembull, nëse kërkoni të fshini llogarinë tuaj, ne ende duhet të ruajmë disa të dhëna për qëllime të parandalimit të mashtrimit dhe auditimit financiar.

8. Po Cookies?

8.1. Kur përdorni faqet tona të internetit dhe aplikacionet, ne mund të mbledhim informacione duke përdorur cookie ose teknologji të ngjashme. Cookies janë skedarë të vegjël që shkarkohen në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare kur vizitoni një faqe interneti. Shfletuesi juaj i dërgon këto skedarë cookie në faqen e internetit sa herë që e vizitoni sërish sitin, në mënyrë që të mund t'ju njohë. Kjo i lejon faqet e internetit të përshtatin atë që shihni në ekran.
Ne përdorim cookies pasi ato janë një pjesë shumë e rëndësishme e internetit, ato ndihmojnë faqet që të punojnë më mirë, ashtu si ju bën një filxhan kafe në mëngjes. Cookies që përdorim janë për:
Sherbimet – për t'u siguruar që faqja funksionon siç pritej, ato janë thelbësore që ju të jeni në gjendje të shijoni përvojën,
analitikë – ato janë gjithashtu shumë të rëndësishme, ato na lejojnë të kuptojmë se si të gjithë përdoruesit e kombinuar përdorin faqen tonë, marrin vendime biznesi bazuar në të dhe bëjmë atë që duhet të bëjmë nga ana jonë për ta bërë faqen të zbatueshme,
Preferenca – Po, kjo është për të kujtuar statusin tuaj të pëlqimit, në mënyrë që të mos ju shqetësojmë me një dritare kërcyese në çdo vizitë,
Reklamat – mund të mos e mendoni këtë, por kjo pjesë është gjithashtu shumë e rëndësishme, cookies na ndihmojnë t'ju ofrojmë përvojën më të mirë të mundshme me reklamat, pa to do të kishte një perëndim të egër të banderolave ​​të tmerrshëm kudo. Gjithashtu ata na ndihmojnë të paguajmë faturat dhe t'ju ofrojmë përmbajtje të shkëlqyer, thjesht mbani në mend këtë. Ne përdorim kompani reklamash të palëve të treta për të shërbyer reklama kur vizitoni ose përdorni Shërbimin. Këto kompani mund të përdorin informacion (duke mos përfshirë emrin tuaj, adresën e emailit ose numrin e telefonit) në lidhje me vizitat tuaja dhe përdorimin e Shërbimit për të ofruar reklama për mallrat dhe shërbimet me interes për ju.

Ne jemi pjesëmarrës në programin e bashkëpunëtorëve të Amazon Services LLC, një program reklamimi bashkëpunëtor i krijuar për të siguruar një mjet për faqet për të fituar tarifa reklamimi duke reklamuar dhe duke u lidhur me www.amazon.com.

8.2. Nëse përdorni një bllokues reklamash në faqen tonë, ne nuk mund të ekzekutojmë plotësisht shërbimet tona dhe për këtë arsye të sigurojmë të drejtat tuaja sipas kësaj politike.

8.3. Ju mund të menaxhoni cilësimet tuaja të cookie-t duke:
— ndryshimi i cilësimeve tuaja të privatësisë,
— ndryshimi i cilësimeve në pajisjen tuaj celulare,
— ndryshimi i cilësimeve të shfletuesit tuaj,
- duke u larguar këtu.

Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmë për ndonjë gjë. Ne dëshirojmë që ju të jeni të vetëdijshëm se duke ndryshuar disa preferenca mund të bëni që faqja të mos funksionojë siç duhet, ose fare, dhe kjo do të ishte shumë e trishtueshme, apo jo? Ndryshimi i cilësimeve, gjithashtu, nuk do ta hiqte reklamën nga faqja, por do ta bënte atë më pak të rëndësishme dhe akoma më të bezdisshme.

9. Ndryshimet?

Ne mund ta ndryshojmë ose përditësojmë këtë Politikë të Privatësisë herë pas here, kështu që ju duhet ta kontrolloni atë periodikisht. Aty ku bëhen ndryshime, ne do të postojmë politikën e rishikuar këtu me një datë të përditësuar në fuqi.

10. Si të na kontaktoni?

Përdoreni këtë email për të gjitha pyetjet që mund të keni:
[email mbrojtur] me një linjë subjekti "Privatësia ime"