in

14+ realiteter som nye tibetanske mastiff-eiere må akseptere

En uavhengig, selvsikker rase, tibetanske mastiffer elsker å gå sine egne veier. Og dette er måten de vil ta hvis de ikke er selvsikkere, erfarne eiere som vet hvordan de skal forvalte disse kraftige, sta rasene. Trening og kommunikasjon av tibetanske mastiffer krever en fast, men mild hånd og, viktigst av alt, engasjement.

Den tibetanske mastiffen er kanskje den mest vågale hunderasen du noen gang vil se på. Uavhengig og territoriell holder han overveiende storfe, og hans lojalitet til familien er suveren. Utseendet er uhyggelig imponerende. Han har en tykk og lang pels. Med en tung underull i kaldt vær og en liten underull i varmere temperaturer er den tibetanske mastiffen godt forberedt for alle værforhold.

#2 De er i stand til å objektivt vurdere situasjonen, gjenkjenne en reell trussel fra en imaginær

#3 I forhold til sin herre streber de på alle mulige måter for å uttrykke sin kjærlighet og grenseløse gemytt

Mary Allen

Written by Mary Allen

Hei, jeg er Mary! Jeg har tatt vare på mange kjæledyrarter, inkludert hunder, katter, marsvin, fisk og skjeggete drager. Jeg har også ti egne kjæledyr for tiden. Jeg har skrevet mange emner i dette rommet, inkludert fremgangsmåter, informasjonsartikler, omsorgsguider, raseguider og mer.

Legg igjen en kommentar

Avatar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *